Početna stranica » Policajac kupio sjedalice za djecu umjesto da izda kaznu

Policajac kupio sjedalice za djecu umjesto da izda kaznu

171 pregleda

Časnik Kevin Zimmerman svojoj zajednici služi s istinskim suosjećanjem.

Sama pojava policije na prometnici dovoljna je da se napunimo strepnjom čak i onda kada nismo napravili nikakav prekršaj. Kada je Andrellu Jackson, samohranu majku prošle jeseni zaustavio policajac Kevin Zimmerman, plašila se da će dobiti veliku novčanu kaznu.

Tog 12. listopada, službenik Zimmerman primijetio je kako Jakson nema validnu registraciju za automobil kojim je upravljala. Nakon što ju je na to upozorio, primijetio je na stražnjem sjedalu njezino dvoje djece, Niyah i Sky, koji nisu bili u autosjedalici što je još jedan prekršaj.

Nakon što je čuo njezinu priču o tome kako nema dovoljno novca i da i ono što ima mora potrošiti na dječju odjeću jer pristiže zima, a i trebaju za hranu tako da za sjedalice nema dovoljno, pristupio joj je na najmilosrdniji način. Umjesto da očajnoj majci napiše kaznu, uputio joj je samo usmeno upozorenje nakon čega je otišao u trgovinu i vlastitim novcem kupio dvije sjedalice za auto. Uz to, djevojčicama je kupio dječje knjige i naljepnice.

Ovaj policajac je odgajan u duhu koji ga je poticao na pomaganje drugima, a budući da je i sam bio otac troje djece htio je osigurati i djecu ove majke kako bi ih zaštitio od opasnosti prometnih nesreća.