Početna stranica » Beba spašena od pobačaja danas je nogometna zvijezda

Beba spašena od pobačaja danas je nogometna zvijezda

118 pregleda

Dvadeset godina nakon što je njegova majka odlučila sačuvati mu život okrenuvši leđa klinici za pobačaje, on ruši rekorde na nogometnom terenu.

Tijekom nedavne nogometne utakmice, Gus Johnson, komentator i najavljivač nogometnih utakmica otkrio je kako je nogometaš J. K. Dobbins u nogometnom timu savezne države Ohio samo zahvaljujući svojoj majci i njezinoj odluci koju je donijela prije 20 godina kada je odlučila sačuvati mu život upravo u trenutku kada se našla u klinici za pobačaje.

Tijekom nogometne utakmice između Ohio State Buckeyes i Michigan Wolverinesa, Johnson je milijunima gledatelja objasnio da je Dobbinova majka Mya ostala trudna s 18 godina: „Poput mnogih trudnih tinejdžerica koji se nađu u takvoj situaciji, otišla je liječniku razmišljajući o pobačaju, ali se predomislila.” Iako je ova vrlo osobna vijest možda šokirala brojne ljubitelje sporta, to je i ohrabrujući primjer ženama koje razmišljaju učiniti pobačaj. Mya u, trenutku kada je napustila kliniku, nije mogla ni zamisliti što će njezino malo dijete postići u budućnosti. Ali to je priča o vjeri – vjeri da će je Bog voditi njezinim putem majčinstva, čak i s 18 godina.

Tijekom igre u kojoj je Ohio State pobijedio Michigan i u kojoj je s gledateljima podijeljena životna priča nogometne zvijezde Dobbinsa, poslana je snažna životna poruka kako Bog za svakoga od nas ima svoj plan, te da mi ljudi nismo ti koji imaju pravo donositi odluke u kojima se radi o životu i smrti. Vjerujemo kako će ovaj primjer ohrabriti mnoge mlade majke koje razmišljaju izvršiti abortus, da ipak zagrle život i prihvate ga kao najdragocjeniji dar.