Početna stranica » Bear Grylls: „Nikada nije bilo teže biti mlada osoba”

Bear Grylls: „Nikada nije bilo teže biti mlada osoba”

144 pregleda

Svjetski poznati avanturist Bear Grylls izjavio je za CNBC kako „nikada nije bilo teže biti mlada osoba” kao sada nakon krize s koronavirusom.

Govorio je o pokretanju svoje nove globalne organizacije za učenje i razvoj BecomingX čiji je cilj „otkriti ono što je stvarno potrebno za uspjeh.” Grylls, jedan od najmlađih penjača koji su stigli do vrha Mount Everesta, kazao je kako pandemija „pretvara brda i one prepreke pred mladima sada u divovske planine.”

Ovaj projekt ima za cilj inspirirati današnju mladež i dati im alate koji su potrebni za uspjeh. Gryllsov suosnivač je Paul Gurney – bivši viši direktor u Accenture Strategy koji je sada i izvršni direktor BecomingX-a.

Organizacija je intervjuirala neke od najpoznatijih i najinspirativnijih svjetskih umjetnika, sportaša, učitelja, izvršnih direktora, avanturista, političara, humanitaraca i poduzetnika koji kroz kratke filmove na web stranici, dijele vlastite priče i ono što im je bilo potrebno za uspjeh.

Grylls je kazao kako se obrazovanje može činiti kao „velika zvijer” koja će se uvijek sporo prilagođavati i mijenjati, te kako i danas još uvijek postoje mnoge praznine u učenju za mlade.

Upitan koji bi savjet dao današnjim globalnim vođama kako bi im pomogao osnažiti mlade ljude, rekao je: „Tražiti integritet i tražiti poniznost jednako je važno kao i imati jasnu viziju, odlučnost i hrabrost.”