Početna stranica » Knjige u izdanju FMC „Svjetlo riječi” na 34. Sarajevskom sajmu knjiga

Knjige u izdanju FMC „Svjetlo riječi” na 34. Sarajevskom sajmu knjiga

382 pregleda

U srijedu, 12. travnja otvoren je 34. Sarajevski sajam knjiga u kojemu sudjeluje više od 120 izdavača, a među njima i Franjevački medijski centar „Svjetlo riječi” koji, u partnerstvu sa izdavačkom kućom University Press Sarajevo, izlaže nova i podsjeća vas na neka od svojih najuspješnijih izdanja.

Pod motom „Autorska prava i slobode”, ovogodišnji Sajam je prilika da pronađete najnovija izdanja već poznatih regionalnih i svjetskih autora, ali i da istražite nove autore i proširite svoje vidike kroz razne teme s područja društva, kulture i religija.

Bilo da vas zanimaju prirodne ljepote Bosne i Hercegovine, novi i tradicionalni recepti, baština i običaji naroda naše zemlje, osobna svjedočanstva autora, duhovni vodiči, poezija ili pak teološke teme, posjetite ovu kulturnu manifestaciju i pronađite štand „Svjetla riječi” koji vam nudi brojne naslove u svom izdanju po promotivnim i sniženim cijenama.

Sajam se održava u prostorijama Centra Skenderija, a možete ga posjetiti do ponedjeljka 17. travnja, svakim danom od 10 do 19 sati.