Početna stranica » FMC „Svjetlo riječi” na 35. Sarajevskom sajmu knjiga i učila

FMC „Svjetlo riječi” na 35. Sarajevskom sajmu knjiga i učila

274 pregleda

U srijedu, 17. travnja otvoren je 35. Sarajevski sajam knjiga u kojemu sudjeluje 113 izdavača, a među njima i Franjevački medijski centar „Svjetlo riječi”

S obzirom na važnost ovakvih manifestacija kao prostora promocije kulturne baštine i razmjene ideja, Franjevački medijski centar vam sa zadovoljstvom i ove godine u sklopu sajma predstavlja svoje bogato izdavaštvo koje obrađuje teme poput duhovnosti, etike, povijesti Crkve, ali i suvremenih društvenih pitanja te teme koje predstavljaju most između tradicionalnih vrijednosti i suvremenih izazova, nudeći čitateljima priliku za dublje promišljanje i razumijevanje šireg konteksta vremena u kojem žive.

S ciljem dodatnog približavanja izdanja „Svjetla riječi“ široj publici, prvoga dana sajma predstavljena je knjiga „Izazovi odgajanja u svijetu izmijenjenih vrijednosti” autorice Snježane Šušnjara, a u nedjelju 21. travnja u 16 sati, bit će predstavljeno i četveroknjižje „Priroda Bosne i Hercegovine“ uz prisustvo autora Dalibora Balliana.

Pozivamo vas da posjetite ovu kulturnu manifestaciju, pronađete štand „Svjetla riječi” i iskoristite priliku ne samo za kupovinu knjiga već i za izgradnju zajednice okupljene oko zajedničkih interesa za bavljenje temama vjere, društva i kulture.

Sajam se održava u prostorijama Centra Skenderija, a možete ga posjetiti do ponedjeljka 22. travnja u 19 sati i to svakim danom od 10 do 19 sati.