Početna stranica » Bog je bio dobar prema meni

Bog je bio dobar prema meni

625 pregleda

Bog je bio dobar prema meni. Moja vjera je bila dobra prema meni u trenucima najdublje patnje, sumnje i straha

Osim što bi mogao ostati zapamćen kao najpoznatiji James Bond, Pierce Brosnan je također poznat i kao netko tko se u Hollywoodu ne boji pokazati svoju katoličku vjeru, što je rijetkost u Los Angelesu.

U intervju za RTÉ, Brosnan je kazao: „Odgojen sam kao irski katolik, što me je održalo u dobrom stanju tijekom kušnji i nevolja mog života”, prisjetivši se odrastanja u okrugu Meath gdje je pohađao katoličku školu. Onima koji prolaze kroz emocionalna iskušenja Brosnan je savjetovao da „ostanu u kontaktu s prijateljima, dopru do drugih ljudi i ako imaju vjere, neka se pomole u srcu, Bogu u srcu i povjere se Bogu u sebi.”

Brosnan je i u intervjuu davne 2010. godine govorio o moći molitve koja ga je vodila kroz životne uspone i padove. „Molitva mi je pomogla nakon gubitka supruge koja je umrla od raka, ali i s djetetom koje je prolazilo teško životno razdoblje. Sada mi molitva pomaže da budem otac, da budem glumac i da budem muškarac”, rekao je Brosnan tada za jedan irski medij.

„Bog je bio dobar prema meni. Moja vjera je bila dobra prema meni u trenucima najdublje patnje, sumnje i straha… Možda od kršćanske braće nisam naučio matematiku ili književnosti, ali sam svakako dobio nevjerojatnu količinu vjere”, pisali su o Brosnanovoj vjeri na portalu Aleteia.

Ključne riječi: pierce brosnanvjera