Početna stranica » Bližnji se u nevolji poznaje

Bližnji se u nevolji poznaje

330 pregleda

Alen i njegovi roditelji zahvaljuju svima na nesebičnom doprinosu oko akcije asfaltiranja pristupnog puta

Na inicijativu franjevačkog samostana, općine Kakanj te nekoliko privrednika iz kakanjskog kraja, uspješno je realizirana humanitarna akcija za asfaltiranja stotinjak metara pristupnog puta do kuće našem župljaninu Alenu Bojiću iz Čatića.

Naš Alen je od rođenja nepokretan. Iako je spriječen da se samostalno kreće, Alena ćete prepoznati i upamtiti po njegovom vedrom duhu i otvorenosti životu. Svakako za kvalitetu Alenovog života su najviše zaduženi i zaslužni roditelji Anto i Katarina.

Svjesni smo nezavidne situacije i ograničenja koje imaju osobe sa invaliditetom u našem društvu. Pristup brojnim ustanovama i mjestima njima je i dalje otežan ili gotov nemoguć. Stoga je ova humanitarna akcija putem koje je prikupljen novac kojim se potpomoglo asfaltiranje pristupnog puta, izuzetan primjer kako svi možemo doprijeti poboljšanju kvalitete životu naših bližnjih.

Alen i njegovi roditelji zahvaljuju svima na nesebičnom doprinosu oko akcije asfaltiranja pristupnog puta, a osobito općini Kakanj, firmama: Moj san, DSM Trade, Delta Petrol, Tehno Media, AB Petrol, Tiron, Trgošped, Heidelberg Materials, Kakanj Petrol te franjevačkom samostanu Kraljeva Sutjeska.