Početna stranica » Beskrajna blizina Božje Riječi

Beskrajna blizina Božje Riječi

132 pregleda

Nakon što je objavljena zbirka propovijedi i meditacija za liturgijsku godinu A s naslovom „Susret u riječi”, biskup fra Marko Semren u nakladi Franjevačkog medijskog centra Svjetlo riječi izdao je novu zbirku propovijedi i meditacija za liturgijsku godinu B.

Beskrajna blizina Božje Riječi naslov je nove knjige koja ostaje otvorena onima koji je žele čitati i iz nje crpsti snagu za život. Naviještati Radosnu vijest Isusa Krista i otkrivati lice milosrdnoga Boga u današnjem svijetu znači pokušati biblijsku poruku približiti ljudima današnjice. Ova knjiga želi biti od pomoći svima koji navještaju evanđelje kao i onima kojima se to evanđelje naviješta.

Knjiga je podijeljena na uvod, Božićni ciklus liturgijske godine, Vazmeni ciklus, vrijeme kroz godinu, te Gospodnje blagdane i svetkovine i slavlja Blažene Djevice Marije. Ovaj bogati rukovet misli i razmatranja zasigurno će obogatiti svakoga tko želi upoznati Boga kroz njegovu Riječ te istu širiti svijetom primjerom vlastitoga života.

Svoj primjerak knjige naručite pozivom na broj telefona: 033 726 200; mailom na: [email protected]; putem web shopa na: www.svjetlorijeci.ba.

Posjetite nas u Sarajevu na adresi Zagrebačka 18 ili u našim knjižarama u Vitezu i Livnu.