Početna stranica » Rasplakat će vas dupla prošnja ovog mladića

Rasplakat će vas dupla prošnja ovog mladića

159 pregleda

U veliki događaj svoga života, mladić uključuje i sestru svoje zaručnice sa Downovim sindromom

Will Seaton iz Indijane rasplakao je mnoga srca kad je kleknuo i zaprosio svoju djevojku Ashely Schaus u ožujku prošle godine. Nije nas dirnulo polje cvijeća koje je izabrao za prošnju ili prekrasni prsten. Ono što nas je dirnulo jest razina ljubavi i pažnje koje je pokazao da bi bilo koja djevojka trenutačno rekla „da”.

Naime, kad se par počeo zabavljati 2010. godine, Ashely mu je dala do znanja da će biti još jedna žena pored nje u njegovom životu, a to je njezina sestra Hannah sa Downovim sindromom i dijabetesom. Nerazdvojne sestre su ustvari bile „paket“. To se uopće nije pokazalo problemom mladom Seatonu, koji je na izlaske uz Ashley pozivao i njenu sestru Hannah.

I kad je došlo vrijeme da zaprosi Ashley, imao je dva prstena u svom džepu. Kleknuo je na jedno koljeno i prvi prsten ponudio Hannah, pitajući je da li bi zauvijek bila njegova „najbolja prijateljica?“ Sve je to oduševljeno gledala njezina starija sestra Ashley koja je u suzama rekla za Fox 5: „Kad sam vidjela koliko je Hannah sretna i kako se osjeća vrijednom i posebnom, bio je to najslađi trenutak u mom životu.“ Brižna sestra je nastavila: „ Ne znam što će donijeti budućnost. Nadam se da će Hannah jednom naći momka, ali sada sam zahvalna da može uživati u trenutku o kojemu sanja svaka djevojka.“ Ne treba ni spomenuti da je jecajući prihvatila Seatonovu prošnju.

Zaručnici će se vjenčati u listopadu ove godine. Radosni zbog sreće sestara, možemo se radovati zbog ovog velikodušnog mladića koji je pronašao u svom srcu ljubavi za obje sestre.