Početna stranica » Ono malo vjere je dovoljno…

Ono malo vjere je dovoljno…

124 pregleda

Beba Miyah koja je prema dijagnozama bila teški srčani bolesnik i kojoj liječnici nisu davali previše izgleda za život, dokazala je kako je u životu dovoljno imati samo malo vjere koja pokreće najljepše stvari i životne događaje. Evo njezine priče.

Mladoj Chloe Conlin liječnici su rekli da, ukoliko nastavi trudnoću, njezina kćerka neće preživjeti do svoga prvoga rođendana. Međutim, ova majka koja je već prije doživjela smrt svoga djeteta odmah po rođenju, odlučila je zanemariti savjete liječnika i tako je prije 14 mjeseci rodila djevojčicu Miyah.

Beba se rodila s izomerizmom desnoga atrija što znači da ima samo pola srca, ali njezina majka je rekla: „Kada sam bila trudna liječnici su mi rekli kako je najbolje abortirati jer u suprotnom ću proći kroz velike muke i moje dijete najvjerojatnije neće živo dočekati svoj prvi rođendan.” Ipak, odlučnost ove majke i njezina vjera pokazala se dovoljnom da srce ove male djevojčice ozdravi nakon što je prošle godine podvrgnuta operaciji na sami Božić.

Nakon operacije, Miyah je imala sve više snage i ove je godine napravila svoje prve korake na Božić daleko od bolničkoga odjela. Počela je pričati, a njezin oporavak i razvoj je u nevjerici ostavio i liječnike koji su joj prognozirali manje od godinu dana života.

Iako joj medicina nije pomogla oporaviti srce, u sadašnjem njezinu zdravstvenome stanju može joj pomoći u produljenju života što podrazumijeva nekoliko operacija kroz godine koje slijede, a njezina majka je uvjerena kako će je Božja milost pratiti i kroz sljedeće korake i napore koje njih dvije budu trebale zajedno poduzimati.

U međuvremenu, Miyah će blagdane provesti okružena svojom obitelji i hrpom darova slaveći život koji joj je dan. Njezina majka poručuje: „Ono malo vjere je dovoljno…”