Početna stranica » Kako su se upoznali slavni parovi?

Kako su se upoznali slavni parovi?

111 pregleda

Pročitajte kako se 14 pobožnih celebrity parova upoznalo. Pogledajmo što je od samoga početka učinilo uspješnim njihov odnos.

Slava i bogatstvo često su uništavali odnos slavnih parova. Ipak, postoje parovi koji su prošli test vremena, društvenih mreža i trača. Vjerojatno su to uspjeli zbog svoje jake vjere jedno u drugo i u Boga. Odlučili smo pogledati kako su se ovi parovi sreli ili gdje su otišli na prvi spoj kako bi vidjeli je li baš to postavilo njihov odnos na prave noge. Nema ovdje formule za uspješan odnos, ali humor, snažna radna etika, utjecaj obitelji i zajednički vjerski osjećaji čini se da su pomogli u funkcioniranju njihovih odnosa.

Jim & Jeannie Gaffigan – u granapu. Poznati glumci u komedijama i roditelji petoro djece, proveli su svoj prvi spoj na ručku nakon što su se sreli na Korejskoj pijaci. Nastavili su raditi zajedno i uspješno se izborili sa Jeannienim tumorom na mozgu.

Mark Wahlberg & Rhea Durham – na misi. Par se prvi puta susreo na izletu gdje je Wahlberg upitao manekenku želi li s njim na misu sljedećeg jutra. Otišli su na prvi spoj u katedralu sv. Patrika u New Yorku.

John Krasinski & Emily Blunt – na streljani. Glumac je pozvao svoju buduću ženu na prvi spoj u streljanu, misleći kako će je odmah impresionirati. Odnos je počeo sjajnim pogodkom; u braku su 8 godina i imaju dvoje djece.

Pierce Brosnan & Keely Shaye – pod zvijezdama. Glumac koji je nekoliko puta utjelovio Jamesa Bonda otišao je na prvi spoj sa Shayeom dvije godine nakon što mu je umrla prva supruga od raka. Kao veliki romantičari, proveli su svoju prvu večer razgovarajući ispod zvijezda.

Steve & Nancy Carrell –  na njegovim satovima glume. Glumac je susreo svoju ženu dok je pohađala njegove sate glume. Dijele isti osjećaj za humor, premda on stalno ističe da je ona smješnija od njega.

Michelle Williams & Chad Johnson – na duhovnoj obnovi. Bivši pjevaš Destiny Childa susreo je svoju zaručnicu na duhovnoj obnovi ali su se tek počeli zabavljati nakon nekoliko mjeseci, provodeći svoj prvi spoj na prijateljevom vjenčanju.

Mariska Hargitay & Peter Hermann – u crkvi nakon posla. Glumci s glavnim ulogama u filmu „Zakon i red“, na jednom od setova su raspravljali o religiji. Nakon toga je Peter predložio da zajedno odu u crkvu. Taj prvi „spoj“ u crkvi doveo ih je do oltara nekoliko godina kasnije.

Faith Hill & Tim McGraw – na poslu. Zvijezde nacije su se upoznale na seminaru o country glazbi gdje su trebali zajedno odsvirati jednu skladbu. Ipak, McGraw je put do srca Faith Hill pronašao onda kada se pred njezinim vratima pojavio s piletinom i knedlom.

Chris O’Donnell & Caroline Fentress – u susjedstvu. Glumac O’Donnell stanovao je u istom kvartu kao i brat Caroline Fentress. Tek tri godine nakon jednoga malog poljupca, O’Donnell je Fentress pozvao na spoj.

Andy Garcia & Marivi Lovido – na fakultetu. Kubanski glumac svoju je buduću suprugu upoznao na fakultetu. Predani suprug i otac tvrdi kako mu je najdraži miris njegova supruga i njihovo 4 djece. Također, najdraži mu je pogled upravo na njih.

Kelly Ripa & Mark Consuelos – na poslu. Glumci su se upoznali kad je Ripa trebala pomoći Consuelosu na setu. Uskoro su postali prijatelji i zaljubili su se, a prije 22 godine sklopili su brak. Danas imaju troje djece.

Serena Williams & Alexis Ohanian – u zoološkom vrtu u Parizu. Ohanian je došao u Pariz gledati tenisku zvijezdu kako igra teniski meč, a prije meča su zajedno prošetali gradom. Tako su se zaljubili, a danas imaju jednu kćer.

Jim Caviezel & Kerri Browitt – na spoju naslijepo. Pobožni glumac svoju je suprugu, koja je profesorica engleskog jezika, upoznao nakon što ih je sastavila njegova sestra i poslala ih na spoj naslijepo. Do danas su 22 godine u braku, usvojili su troje djece oboljele od raka iz Kine.

Carrie Underwood & Mike Fisher – na spoju naslijepo. Jedan je zajednički prijatelj country pjevačicu i hokejaša pozvao na spoj na slijepo nakon što je završio jedan od Underwoodičinih koncerata. Nedavno su objavili kako nakon 8 godina provedenih u braku očekuju drugo dijete.