Početna stranica » Čime Mark Wahlberg inspirira mase?

Čime Mark Wahlberg inspirira mase?

122 pregleda

Ovaj popularni glumac mnoge inspirira načinom na koji daje prioritet vjeri i obitelji.

Nakon što je odlučio ostaviti u prošlosti svoje loše životne navike, Mark Wahlberg u potpunosti je promijenio svoj život postavši uspješan holivudski glumac predan svojoj vjeri i obitelji. U svijetu slavnih u kojemu se mnogi stide razgovarati o svojim vjerskim uvjerenjima, Wahlberg je više nego sretan što svijet zna koliko mu je važna njegova katolička vjera.

Ono što ovoga glumca čini omiljenim jest činjenica da on, poput svih nas, nije savršen, ali pokušava staviti Boga na čelo svoga svakodnevnoga života. U nastavku donosimo nekoliko činjenica iz njegova života kojima on impresionira i iznenađuje, kako u stvarnom životu tako i u svojim filmovima.

Wahlberg se danas bez problema i javno ispričava zbog svega lošeg učinjenog u svojoj prošlosti, kako žrtvama svoga zločinačkoga ponašanja tako i papi Franji zbog lošega govora u filmu Ted. Sve to je rezultiralo da je postao čovjek koji priznaje svoje pogreške i koji se neprestano trudi na njima učiti.

Ima nešto posebno u onome što činimo zajedno s članovima svoje obitelji. Wahlbergovi su to dokazali kada je Mark zajedno s još dvojicom svoje braće odlučio otvoriti restoran pokrenuvši tako uspješan i danas poznati lanac. Njih trojica redovito snimaju i kulinarsku TV emisiju.

Ne dopušta da rad ometa njegov molitveni život. Jednom je prilikom snimanja filma napravio pauzu i otišao na jutarnju nedjeljnu misu ostavivši svoj tim da ga čeka, a prethodno je darovao veliku donaciju siromašnima.

Voli se buditi rano. Ovaj akcijski junak mnoge je zadivio kada je prošle godine otkrio svoj dnevni raspored. Nakon što je istinski odlučio promijeniti se na bolje, Wahlberg se svakoga jutra budi oko 02:30 sati i prvih pola sata posvećuje molitvi. Istina, navečer rano odlazi na počinak, ali ipak uspijeva svoje vrijeme ispuniti obiteljskim susretima, poslovnim zadacima i, naravno, sportskim aktivnostima.

Požrtvovan je u svojoj očinskoj ulozi. U svemu što čini na obiteljskom planu, očito je koliko Wahlberg voli biti tata i uvijek dostupan za svoje četvero djece. U Bostonu je 2001. godine osnovao Udrugu za mlade želeći im različitim aktivnostima i programima pomoći da poboljšaju kvalitetu života.