Početna stranica » Životne priče poznatih o uspješnom braku

Životne priče poznatih o uspješnom braku

151 pregleda

Oni su možda najpoznatiji po svojim filmskim i televizijskim ulogama, ali njihova predanost braku je također vrlo inspirativna.

Stiže razdoblje s velikim brojem vjenčanja i dok svi parovi sklapaju brak s namjerom da ostanu zajedno do kraja života, važno je znati kako je za to potrebno mnogo predanosti, žrtve, ali i milosti sve dok ih smrt ne rastavi. Iako su holivudske slavne osobe poznate po kratkotrajnim vezama, neki ipak prkose tom trendu i svjedoče činjenici da brak zaista može trajati. U nastavku pročitajte više o nekoliko poznatih i slavnih osoba čiji brakovi predstavljaju veliku priču o uspjehu, a neki od njih su otkrili što njihove odnose čini toliko čvrstim.

Jim Caviezel i Kerri Browitt – omiljeni glumac Caviezel koji je postao popularan po ulozi Isusa u filmu Pasija, oženjen je od 1996. godine. Odlučni u svojoj namjeri da pruže dom potrebnima, ovaj bračni par usvojio je troje djece od kojih su svi imali rak.

Faith Hill i Tim McGraw – Faith Hill je kršćanska pjevačica i producentica koja je u braku sa svojim mužem Timom McGraw-em 22 godine i za to vrijeme su stekli troje djece. Dio uspjeha svoga braka mogu pripisati i zajedničkim duetima, iako je Hill rekla kako je ipak bilo presudno vrijeme koje su provodili nasamo. Također je rekla: „Kako starimo, sve manje razmišljamo  o nekim velikim stvarima, a sve više vremena želimo provoditi zajedno kod kuće.”

Gary Sinise i Moira Harris – Sinise je najpoznatiji po svojim ulogama u filmovima Forrest Gump i CSI. Oženio se 1981. godine Moirom Harris koja je vrlo brzo nakon toga primila sakrament krizme dok je Sinise to učinio na Badnjak 2010. godine u krugu svoje obitelji. On je izjavio kako je Crkva bila čvrsti oslonac za njega i njegovu obitelj u jednom od najtamnijih i najtežih životnih razdoblja.

Steve i Nancy Carell – vjenčali su se 1995. godine i u braku stekli kćerku i sina. Steve navodi trenutak koji nikada neće zaboraviti: „Stojeći pred oltarom dok je moja žena dolazila prema meni preplavio me osjećaj smirenosti koji je bio vrlo poticajan i ohrabrujući za ovu veliku odluku.”

Patricia Heaton i David Hunt – ovo dvoje popularnih glumaca u braku su već 28 godina i imaju četiri sina. Heaton ne krije svoj pro-life stav, te navodi kako su opušteni razgovori, razmišljanje u zajedničkom smjeru i savjetovanje zapravo ključ uspješnoga braka: „Idite kod bračnoga savjetnika s idejom da morate riješiti problem, a ne se rastati i misliti na to kako sve mora biti gotovo”, poručuje ovaj par.

Jim i Jeannie Gaffigan – ovaj par ne samo da radi zajedno nego su i roditelji petero djece. Vjenčani su 2003. godine. Par je prošao zajedno kroz jedno vrlo teško razdoblje i iskustvo tijekom kojega je Jeannnie dijagnosticiran tumor na mozgu 2017. godine. Ali, Bogu hvala, ona se uspješno oporavila nakon vrlo teške operacije. Ovaj par nastoji uvijek vidjeti pozitivnu stranu života, a svoj odnos vrlo često koriste i kao primjer u svojim emisijama.

Chris O’Donnell i Caroline Fentress – holivudski glumac i pobožni obiteljski čovjek O’Donnell oženio se 1997. godine. Uz vrlo uspješnu karijeru, postao je i otac petero djece. Govoreći o svome bračnome životu navodi: „Vrlo sam sretan. U obitelji uvijek radimo na tome da imamo dobru komunikaciju.”

Andy Garcia i Marivi Lorido Garcia – ovaj holivudski teškaš ima četvero djece sa svojom ženom kojom se oženio 1982. godine. On je realističan kada je u pitanju obiteljski život: „Razgovor se može zaoštriti kada smo svi okupljeni na večeri, ali uvijek pod okriljem ljubavi”, ističe Andy.

Harry Connick, Jr. i Jill Goodacre – Pjevač i glumac Connick oženio je manekenku Goodacre prije 25 godina. Imaju tri kćerke i kada pričaju o svome bračnome uspjehu, Harry kaže: „Nikada se nismo trudili stvarati iskre među nama. Volim biti u njezinoj blizini, poštujem je beskrajno i divim joj se. Ona je moj heroj. Samo živimo dan po dan i vidimo koliko smo blagoslovljeni.”

Kelly Ripa i Mark Consuelos – Glumica i producentica Ripa se udala za glumca Consuelosa prije 23 godine. Osim što imaju troje djece, ovaj bračni par ima i vlastitu producentsku tvrtku. Ripa navodi kako ju je njezin muž naučio pravim životnim vrijednostima.