Početna stranica » S moga ranča do vaše kuhinje

S moga ranča do vaše kuhinje

120 pregleda

Dona Angela svojim ukusnim receptima oživljava i njeguje dobru staru meksičku tradiciju.

Kada gledate kako vas Dona Angela vodi kroz korake pripreme ukusnih meksičkih jela sa sastojcima izravno iz njezina vrta, odmah se u vama budi želja za „kreativnim” kuhanjem. Činjenica je da danas ima napretek kulinarskih emisija, ali poniznost i jednostavnost Dona Angele učinila je da njezine emisije postanu senzacija i pravi kulinarski hit na YouTubeu.

Za samo mjesec dana ova je baka prikupila više od deset milijuna pregleda na svoje videozapise o kuhanju. Riječ je zapravo o kratkim emisijama pod nazivom De Mi Rancho a Tu Cocina, što u prijevodu znači: S mog ranča do vaše kuhinje. Koristeći svježe proizvode, uključujući i cvijeće iz svoga vrta, Dona Angela kuha autentična meksička jela što u gledateljima odmah budi želju za kuhanjem te nerijetko i sami posežu za daskom i sjeckanjem.

Promatranje njezina vještoga sjeckanja i mljevenja povrća, te prebacivanje vrelih domaćih tortilja bez treptaja ne samo da je impresivno, nego je i podsjetnik kako nijedna kuhinjska naprava ili tehnologija ne može zamijeniti tradiciju i kulturu zdravoga obiteljskoga obroka pripremljenoga s ljubavlju.

Ako i vi želite pogledati njezine emisije bit će dovoljno da samo na Internet tražilici utipkate njezino ime, a onda ćete pronaći mnoštvo recepata za spremanje tradicionalnih meksičkih jela nakon kojih ostaju samo mrvice. Uz to, ova simpatična kuharica je i svoj najoštriji kritičar što ćete i sami zaključiti.

Na kraju, ono što nam ova baka poručuje jest da u današnjem svijetu trebamo ipak više pažnje posvetiti obitelji i obiteljskoj tradiciji što podrazumijeva i zajednički doručak, ručak ili večeru. Možda već danas…