Početna stranica » Glumac Chris Pratt upoznao ženu u crkvi

Glumac Chris Pratt upoznao ženu u crkvi

195 pregleda

U nedavnoj objavi holivudska zvijezda Chris Pratt, na Instagramu je dao nekoliko sjajnih savjeta. Chris Pratt vrlo otvoreno je govorio o odnosu sa svojom suprugom, Katherine Schwarzenegger, koji zajedno odišu ljubavlju i srećom.

U nedavnoj objavi na Instagramu – s naglaskom da par izgleda jako zaljubljeno – 42-godišnjak nije govorio samo o tome koliko voli svoju ženu, nego i gdje su se upoznali – iako neobično za holivudsku zvijezdu, upoznavanje je bilo u crkvi.

Objava je bila puna ljubavi, humora i vrijednih bračnih savjeta: „Dečki. Stvarno. Pogledajte kako me gleda! Mislim. Nađi i ti nekoga tko te tako gleda! Znaš!? Upoznali smo se u crkvi. Podarila mi je nevjerojatan život, prekrasnu zdravu kćer. Ona tako glasno žvače da ponekad začepim uši da to prigušim, ali to je ljubav! Ona mi pomaže u svemu. Zauzvrat, povremeno otvaram staklenku kiselih krastavaca. To je trgovina.”

I završava lijepom izjavom ljubavi: „Njeno srce je čisto i pripada meni. Moje je najveće blago tik uz moju Ken Griffey Jr Upper Deck Rookie. Rođendan joj je za otprilike 6 tjedana. Pa ako joj ništa ne poklonim, reći ću joj da se osvrne na ovaj post. Volim te, dušo.”

Katherine – koja očito također ima dobar smisao za humor, i koja je željela ispraviti rečeno o ponašanju za stolom – zaigrano je odgovorila u komentarima: „Oh wow. To je samo kada jedem žitarice, ali volim te.”

Ako tražite budućeg supružnika, mogli biste slijediti primjer Pratta i pronaći svoju pravu ljubav u svojoj župnoj zajednici.