Mladi protiv gladi: Biti dobar ne košta, ali je neprocjenjivo!

Objavljeno: 09.03.2017. u 11:02 | Autor: Svjetlo riječi | Kategorija: BiH

Akcija prikupljanja osnovnih životnih namirnica za one kojima je to najpotrebnije.

Udruga katoličkih studenata Emaus u Sarajevu, već četvrtu godinu zaredom organizira humanitarnu akciju Mladi protiv gladi, u suradnji s Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih Ivan Pavao II.

Akcija je nastala iz potrebe da katolički studenti u korzmi, odnosno u vremenu odricanja i priprave za Uskrs daju svoj doprinos i učine dobro djelo za najugroženije.  Ove godine akcija će se održati 10. i 11. ožujka u periodu od 10 do 17 h, u Konzumovim poslovnicama: Ložionička 16, Zmaja od Bosne 7A, Marka Marulića 3 i Bulevar Mimar Sinana 1. U akciji će volontirati članovi udruge, simpatizeri i mnogi suradnici, koji će u navedenim poslovnicama prikupljati namirnice.

Svi prikupljeni proizvodi bit će donirani dobrotvornim organizacijama: MDD Merhamet, Pučkoj kuhinji Kruh sv.Ante, SHU Dobrotvor, Pučkoj kuhinji Caritas Vrhbosanske nadbiskupije i Studentskoj menzi Ivan Pavao II.

Izvor: Svjetlo riječi/A. K.

Komentari na članak Ukupno ()

NAPOMENA: Svi komentari i postovi su djelo i mišljenje njihovih autora, a ne web portala Svjetlorijeci.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Svjetlorijeci.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja.

Košarica

0.00 KM

Ukupno artikla: (0) Otvori košaricu
Radioemisije
Sretan Uskrs

Na današnji dan

Fra Jeronim (Ivan) Mihaljević

(Golinjevo kraj Livna, 20. VI. 1835. – 26. IV. 1894.). Vršio je službu župnika u Suhom Polju (1890.-1894.) gdje je opremljen svetim sakramentima i umro od velike vrućice. Pokopan je u groblju sela Osmanlije suhopoljske župe. Fra Miroslav Džaja ističe da mu svijet hodočasti na grob i moli njegov zagovor, što znači da je umro na glasu svetosti.

Na vrh